Skip to content

Väldigt mönstrade knästrumpor

11 oktober, 2010

Efter en del om och men har jag fått ett par nya knästrumpor av Happy Socks för dom trasiga som jag köpte i somras. Jag fick också ett par kompensationsstrumpor. Men på något sätt lyckades båda mina nya strumpor vara trasiga på något sätt också. Dom här är trasiga på samma sätt som dom första, på insidan upptill, fast inte lika mycket, och dom andra fick hål av förpackningen. Ganska kasst tyckte jag, även om kontakten med Happy Socks funkade rätt så smidigt och så. Men nu ids jag inte hålla på med det där nåt mer, jag lagar hålen så får det vara.

Idag hade jag knästrumporna till mina lila Cotton Touch-leggings från Falke. Dom är faktiskt väldigt bekväma, utan sömmar i tårna. Resåren hade kunnat vara lite mindre tajt för min del, men eftersom den är så pass bred blir den ändå bekväm. Jag gillar att dom är så mönstrade. Det är liksom både ränder och harlequinrutor (finns det något bättre svenskt ord för diamond pattern?) med en flerfärgad fot som avslutning!

Annonser
4 kommentarer leave one →
  1. 12 oktober, 2010 16:46

    De var ju superfina! Och när du säger harlequinmönster tänker jag mest bara på tantsnusk :P Tantsnuskmönster! Det borde nån uppfinna!

    • 13 oktober, 2010 13:20

      Tantsnusk! Det tänkte jag faktiskt inte på, men nu när du säger det så inser jag ju att det borde ha varit min första tanke också.

Trackbacks

  1. Mera Happy Socks-knästrumpor « Josefin-fin-fin
  2. Tid för knästrumpor « Josefin-fin-fin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: