Skip to content

En ny kombination

15 september, 2010

Igår använde jag mina ljust vinröda nätstrumpbyxor med ett par täckande strumpbyxor i en mörkare vinröd nyans. Nätstrumporna kommer från Indiska och har varit med i bloggen tidigare, då med vita täckande strumpbyxor under. De täckande strumpbyxorna kommer från HM och är bra till vardags om man vill ha varma täckande nylonstrumpor. Dom kommer från ett två-pack som jag köpte två av, så jag har flera strumpor av samma sort i fyra olika färger. Det här var första gången jag använde just den här kombinationen, men jag är säker på att det inte var den sista!

Annonser
3 kommentarer leave one →
 1. mrcristian permalink
  16 september, 2010 11:58

  finfin kombination. Härlig nyans.

 2. Tina permalink
  17 september, 2010 12:52

  Strumpbyxor från HM, håller såna? Såg att de hade både mörkbruna och olivgröna i 60 den för 40 spänn vardera, men undrar just om de tänker gå sönder bara man tittar på dem för den billiga penningen.

  • 19 september, 2010 16:24

   Enligt min erfarenhet finns både och. Jag köpte ett par lila strumpbyxor i typ 50 eller 60 den på HM som var värdelösa redan vid första provningen, men dom här har liksom en ganska tjock kvalitet. Dom har inte blivit ”streckiga” eller gått sönder, men däremot blev dom direkt lite noppiga och så. Finstrumpor vid första användningen, och sen vardagsstrumpor. Men det är lite avvägning! Man får känna och dra lite i strumporna innan man köper dom så får man en uppfattning om kvaliteten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: