Skip to content

Paket från Sock Dreams!!!

24 mars, 2010

Vad tiden går fort! Helt plötsligt har det gått en hel vecka utan att jag lagt upp något alls! Och det har hänt något väldigt stort. Jag har fått mitt paket från Sock Dreams.

Jag vet. Man blir lite tagen.

Det var som julafton – nästan bättre än julafton – när jag fick plocka ut strumporna ur paketet, ett par i taget. Lyckan varje gång. Aahh.

Sju par blev det. Alla skickades till Jockes (min sambo) farbror som bor i USA om vartannat, och sen tog han med sig dom när han åkte till Sverige förra veckan. Lite dramatik uppstod när väskorna tappades bort under resan!

Sju par strumpor från Sock Dreams

Rödvit-randiga strumpbyxor, blå-randiga N Stripes (over the knee på mig), underbara vita Super Basics (thigh highs), ännu underbarare regnbågs-randiga thigh highs, schackrutiga strumpbyxor, svartblå-randiga tunna nylon-thigh highs och sist men inte minst, mörklila täckande thigh highs/over the knees. Jag har inte hunnit använda alla än, men två av dom!

Här är de blå-randiga, med vita leggings, svarta shorts och svarta vanthållare:

Blå N Stripes

Och sen, de fantastiska, underbara, ljuvliga regnbågs-randiga thigh highsen. Här med mina bleka vinterlår, men när jag använde dom en dag hade jag svarta leggings under, och det var jättebra! Dom höll sig verkligen på plats.

Regnbågs-randiga thigh highs

För att göra det hela ännu bättre har jag fått en till strumplåda, så jag rymmer alla mina strumpor! Det betyder att jag nu har fyra, om man räknar den som jag bara har ”vanliga” strumpor i, dvs den jag använder minst. Nu är det välorganiserat och fint!

Annonser
3 kommentarer leave one →
  1. 25 mars, 2010 11:39

    Åh, vad fina! De där blårandiga var verkligen en häftig färg. Smart även att utnyttja Eriks USA-dväljande så du slipper frakten!

Trackbacks

  1. Renhornsstrumpor « Josefin-fin-fin
  2. Vita Super Basics « Josefin-fin-fin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: